ADUN Guchil Kena Tumbuk?

ADUN GuchilPerkara ini betul berlaku dan bukan dibuat-buat cerita oleh Sinar Harian atau Harakah atau Suara keadilan atau Roket kerana laporan polis pun adadibuat oleh pihak yang terlibat.

Sabtu lepas ADUN Guchil, Kuala Krai, Kelantan, Tuan Zamri Ariff Tuan Zakaria telah membuat laporan polis terhadap seorang bernama hassan.

Nak kenali ADUN Guchil ini … lihat blog dia SINIhehehe ….

Hassan ini adalah penyokong PAS yang telah menumbuk Zamri tengah malam sebelum itu di Simpang 3, Lorong Tok Gading, Kota Baru. Ketika itu, Zamri bersama kawannya bernama Hilmi.

Hassan datang bertiga bersama Wan Roslan dan  seorang yang tidak di kenali dan dengan keadaaan yang marah menjerit, “Aku geram lama dah. Panas …  panas … Tok Wakil nipu.”

Zamri dah panic dan cuba nak bincang dan redakan ekadaan. Tapi Hassan tidak peduli dan terus tiba2 menumbuk mangsa sebanyak dua kali dan mengenai tengkuk belakang sebelah kanan.
ADUN Guchil itu terjatuh. Kawannya Hilmi cuba meleraikan pergaduhan.

Lepas disiasat baru diketahui punca pergaduhan adalah kerana ADUN Guchil tidak bayarkan bayaran sebanyak RM82,000 ribu dari kontrak yang telah dilaksanakan oleh Wan Roslan dan Hassan. Ianya bayaran untuk 3 buah projek jalanraya kelas F di Kuala Krai pada tahun lepas.  – http://theunspinners.blogspot.com

Tags: , , , ,

Categories: Berita

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: