ADUN Pas Gila Janda

khalwat

 

KOTA BHARU – Biarpun pernah ditangkap khalwat dengan seorang gadis disebuah kawasan perkelahan namun seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) di kawasan hulu Kelantan masih tidak serik.

Kali ini, ADUN yang mewakili Pas itu dikatakan sedang kemaruk bercinta dengan seorang janda di kawasannya.

Malah sikapnya itu telah menjadi perbualan hangat dikalangan penduduk di kawasannya.

Menurut seorang penduduk di kawasan itu, ADUN terbabit dikatakan sering mengunjungi rumah janda yang berusia awal 20-an itu dengan alasan untuk memberikan bantuan.

Dakwanya, tidak kira siang atau malam ADUN itu akan mencari apa saja alasan untuk bertandang di rumah kekasihnya itu malah beliau pernah dilihat bersama wanita tersebut di Cameron Highlands.

“Kami orang kampung sudah tahu perangai dia. Memang kaki perempuan. Sebelum menjadi ADUN, dia gilakan kerani di tempat dia bekerja malah ada orang cakap pernah jumpa dia bersama kerani itu keluar bersama beberapa kali.

“Sebelum ini, dia dikatakan telah ditangkap berkhalwat tetapi selepas berbincang dengan keluarga perempuan kes itu ditutup kerana dia bersetuju untuk berkahwin, kali ini dia buat hal lagi dengan janda pula.

“Kami amat malu mempunyai wakil rakyat macam ini, sudahlah mewakili parti Islam tetapi perangai macam hantu raya. Wakil rakyat ini hanya tahu pasal perempuan tetapi masalah rakyat langsung tidak peduli,” katanya.

Tambahnya, pemimpin Pas negeri ini sudah mengetahui perangai ADUN tersebut dan kemungkinan besar beliau tidak akan dicalonkan semula pada Pilihan Raya Umum Ke-13 ini.

 

Tags: , , , , ,

Categories: Berita

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: