Jentera Pas Akan Buat Kacau

 

pas ganas2KOTA BHARU – Semua penduduk di bandar ini diingatkan supaya menjaga keselamatan diri kerana dikhabarkan jentera Pas akan mula membuat kacau bermula pada malam ini.

Tindakan gila itu terpaksa dibuat kerana Pas berada dalam keadaan yang amat tertekan untuk mempertahankan negeri ini kerana majoriti rakyat sudah mahu berubah.

Menurut sumber risikan, bermula pada pukul 12 tengah malam ini, Pas telah mengarahkan jenteranya termasuk budak-budak yang berumur belasan tahun supaya membuat konvoi besar-besaran untuk menakluk bandar ini.

“Ini adalah serangan psikologi mereka, dalam keadaan begini mereka akan mencetuskan pelbagai provokasi untuk menakutkan rakyat.

“Sesiapa sahaja yang cuba melawan atau menyekat konvoi ini akan diserang, golongan yang tidak bertamadun ini tidak akan teragak-agak untuk menggunakan kekerasan.

“Jadi semua pihak diminta supaya menjaga keselamatan diri,” katanya.

Sejak seminggu lalu, Pas telah mula mengerahkan semua jenteranya supaya membuat konvoi besar-besaran termasuk mengawal lalu lintas bagi menunjukkan kekuatan.

Oleh itu, pihak berkuasa diseru supaya meningkatkan kawalan dan jangan biar golongan liar daripada meneruskan kerja gila mereka kerana ia akan menjejaskan proses demokrasi negara.

 

 

 

 

Tags: , , ,

Categories: Berita

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: